Afwerking

Luxe appartementen vragen om een luxe afwerking. De gemeenschappelijke ruimten worden voorzien van een hoogwaardige vloerafwerking en de wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. De toegangsdeuren zijn van hout. De stijl van het gebouw is bepalend voor de architectuur in deze ruimten.

Kenmerkend zijn de royale plafondhoogten in de appartementen. Deze zijn minimaal 2.80 m, met uitzondering van het souterrain in de rode villa dat een vrije hoogte heeft van minimaal 2.60 m. De plafonds worden voorzien van een glad gestuukte basis welke in een witte kleur is gesaust. De wanden zijn glad en sausklaar.

Kweekduin - Entree witte villa
Kweekduin - Luxe afwerking

De elektrotechnische installatie in de woning is standaard uitgebreid en voorzien van meer dan voldoende stopcontacten en lichtpunten. De basis elektra is van het merk Jung o.g. Uiteraard kunt u naar eigen inzicht extra stopcontacten en/of lichtpunten laten installeren.

Ieder appartement beschikt over één of meer ruime badkamers voorzien van modern sanitair en tegels op de wanden. De standaard grootte van de wandtegel is 30 x 60 cm, die van de vloertegel 60 x 60 cm. Het sanitair wordt geleverd door Van Munster uit Gouda. Zij leveren hoogwaardige producten.

De luxe keuken wordt geleverd door Voortman keukens uit Lijnden. Zij hebben al nagedacht over een passende opstelling van de keuken in het appartement. Uiteraard kunt u naar eigen wens een keuken samenstellen.

Mocht u bij Voortman niet kunnen slagen dan kunt u uiteraard ook uw eigen keuze maken bij uw eigen leverancier. Er is een ruime stelpost voor iedere woning opgenomen.

Kweekduin

Duurzaam

Uiteraard voldoen de villa’s aan de hoge kwaliteit anno 2020. Het gebouw wordt optimaal geïsoleerd middels dak­, gevel­ en vloerisolatie. Elk appartement is volledig voorzien van een laag temperatuurvloerverwarming. Per verblijfsruimte kan de temperatuur individueel worden geregeld. In het appartement wordt tevens gebruik gemaakt van een warmte­terugwin­installatie die ervoor zorgt dat de warmte van de afgevoerde lucht wordt overgedragen aan verse, nog niet verwarmde ventilatielucht.